Selecteer een pagina

Wie ben ik

Bhart Nijland

01. Bhart Leeft!

De mens is niet ontworpen om stil te zitten. Dus ik sport graag en daar word ik blij van! Heel blij! Ik krijg er veel energie van en een intens besef dat ik leef!

Lees meer

02. Green Goddess

Ik ben heel gelukkig en dankbaar dat ik mijn leven mag delen met Nicolien Oona. Ze heeft een natuurgeneeskundige praktijk Green Goddess.

Green Goddess

03. Vrienden

Het is fijn om samen te werken met mensen om wie ik veel geef. Hier lees je over prachtige initiatieven en samenwerkings-verbanden vanuit m’n netwerk.

Ik heb mee gedaan aan de Wildemannen Winter Wandeling. Een mooie dag beleefd met Bhart en andere mannen in een mooie groene, ontspannen omgeving. We hebben samen een stiltewandeling gemaakt door het bos en daarna een ademhalingsoefening. Erg leuk en fijn om zo in een groep even actief te zijn, en even stil te staan. Nog opgevolgd door een lekkere, natuurlijke lunch! Ik zou het iedereen van harte aanbevelen om dit een keer aan jezelf te geven.

Vincent

Ik vond de Wildemannen Wake-up Call zeker de moeite waard, goede begeleiding, mooie locatie midden in de mooie natuur en perfect verzorgde lunch.

Op deze manier “tot rust komen” is mij goed bevallen

Rob

Ik heb de Wildemannen Wake-up Call als inspirerend ervaren. De activiteiten tijdens de dag geeft je de kans om naar jezelf te keren en in contact te komen met jezelf. De locatie werkt ook erg inspirerend trouwens. Ook Bhart als begeleider heb ik als erg fijn ervaren. Al met al een aanrader!

Yorgos

Podcast

Wildemannen podcast

© Wildemannen 2019 | Algemene voorwaarden | Privacy statement

Download gratis mijn nieuwste Eboek

GA KEIHART!

Kom in je kracht, ervaar meer energie, doe waar je gelukkig van wordt en breng je gedachten tot rust.

Hoe dan? 

Integreer de 6 praktische handvatten uit 'Ga Keihart!' in je dagelijkse leven. Het mag gemakkelijk gaan, niet vanuit hardheid maar vanuit je Hart. Veel plezier!

 

Je ontvangt binnen enkele minuten het e-boek in je mailbox