Selecteer een pagina

Aanbod

Leef je avontuur

 

 

Individuele Coaching

Loopt iets in je privéleven of op je werk niet zoals je wilt? Heb je een specifiek thema waar je over wilt sparren? Heb je behoefte aan iemand die kritisch is en je durft te confronteren om zo je doelen te bereiken? Heb je het gevoel dat er meer uit je leven te halen valt dan je nu doet?

Als je een of meerdere van bovenstaande vragen met “Ja” beantwoordt, dan heb je veel aan individuele coaching.

Tijdens een intake gesprek maken we een schets van je huidige situatie en bepalen we je gewenste situatie op het gebied van werk, gezin, maatschappij en vrijetijd. We bepalen jouw start- en eindpunt. Als coach begeleid ik je tijdens het traject naar het door jouw bepaald eindpunt. Dit betekend dat ik je bewust maak van je handelen, je praktische oefeningen geef voor je dagelijks leven en je motiveer om uit je comfort zone te stappen.

Neem gerust contact met me op als je vragen hebt of wilt overleggen wat ik voor je kan betekenen. Dan kunnen we alvast kort kennismaken want ik vind het belangrijk dat we een klik hebben en dat er wederzijds vertrouwen is!

Een intake gesprek kost €44,- en een vervolg sessie is €77,-. Zowel de intake als een sessie duren ongeveer anderhalf uur.

Veel plezier met Mediteren

Ken je dat heerlijke gevoel als je op vakantie bent, dat je niets aan je hoofd hebt, de tijd stil lijkt te staan en je volledig ontspannen bent? Hoe zou het zijn als je dat gevoel iedere dag kan ervaren?

Dat kan je bereiken door regelmatig te mediteren. Ik mediteer dagelijks met veel plezier. Het helpt me rust in mijn hoofd en lijf te ervaren, beter te genieten van de ‘kleine dingen’ in het leven en me te concentreren op mijn werkzaamheden.

Mediteren is niet moeilijk, iedereen kan het en als je het goed doet, levert het je veel plezier op. Het is daarom wel fijn om te weten hoe je het beste kan zitten, hoe je ademhaalt, wat je doet als er gedachtes komen. Dit alles leer je in deze meditatiecursus. Daarnaast leer je ook je zintuigen beter te gebruiken, hoe je visualiseert en hoe je krachtiger in het leven staat door goed te gronden.

‘Veel plezier met Mediteren’ is een 4-weekse online cursus. Iedere week ontvang je per e-mail een instructievideo en een geleide meditatie waarmee je op een voor jou geschikt moment aan de slag kan gaan. Mijn duidelijke instructies en jouw dagelijkse toewijding zorgen ervoor dat je na 4 weken kan zeggen: “Ik mediteer met veel plezier!”

Normaal kost de cursus ‘Veel plezier met Mediteren’ € 44,- Via onderstaande link kun je vandaag nog beginnen voor de introductieprijs van €22,75!

Wildemannen wake-up call

Deze dag is een geschenk aan jezelf. Door naar buiten gaan en de kracht van de natuur te voelen, laadt je jezelf op en ervaar je welke krachten er in jezelf zitten. Behalve actief bezig zijn, doen we buiten ademhalings- en lichaamsgerichte oefeningen, gebruik je al je zintuigen en wordt je je bewust van de energie in jezelf. Ieder seizoen heeft z’n eigen kenmerken en daar stem ik de Wake-up call op af. In de winter zullen we de stilte opzoeken en met onze aandacht naar binnen keren. De lente staat in het teken van wakker worden en levensenergie. De zomer gaat over dankbaarheid en het leven vieren, terwijl in de herfst we onszelf mogen voeden met inspiratie en afscheid nemen van wat ons niet meer voedt.

De eerst volgende wake-up calls zijn op 28 september en 16 november 2019 van 9.30 uur tot 17 uur in het Beauforthuis, Zeist. De groep bestaat uit 5 tot maximaal 15 mannen.

De dag kost €111,- inclusief koffie, thee en lunch. Momenteel heb ik een geweldige deal voor je! Boek nu en betaal slechts €55,- voor deze dag.

Wildemannen Weekend

Het Wildemannen Weekend in een notendop: 3 dagen verblijven in een prachtige, rustige omgeving. Terug naar je basis. Geen afleiding door telefoons, e-mails, media. De natuur als inspiratiebron. Actief met bekrachtigende opdrachten bezig zijn. Plezier. Voelen waar je gelukkig van wordt. Vuur. Mannen als gelijkwaardigen onder elkaar. In ICT-terminologie: jezelf resetten en updaten.

Van vrijdagochtend tot en met zondagmiddag ben je in de Ardennen. Het activiteiten programma wordt gemaakt op basis van de samenstelling en grootte van de groep en is toegespitst op het seizoen. De accommodatie is eenvoudig en comfortabel. De maaltijden zijn gezond en voedzaam.

Van 22 t/m 24 november 2019 vindt het volgende Weekend plaats. Het minimaal aantal deelnemers is 4 en maximaal kunnen er 8 mannen mee.  Het Weekend kost €444,- inclusief alle maaltijden, drinken, materiaal en verblijf. Het vervoer van en naar de locatie is niet in de prijs inbegrepen. Boek voor 1 februari 2019 en ontvang €123,- korting per deelnemer!

Pad van de wildeman

Het Pad van de Wildeman is een ontwikkelingstraject met een duidelijk gekaderd begin- en eindpunt. Het start met een intake gesprek waarin  we evalueren hoe je leven nu is, we waarderen wat goed is, we inventariseren wat je wilt verbeteren en we bepalen welke doelen je wilt bereiken. Tijdens het Wildemannen Weekend in de Ardennen ervaar je hoe het is om in je kracht te staan en deze kracht gaat je helpen je doelen gemakkelijker te bereiken. De 5 individuele sessies helpen je om je focus te houden, obstakels uit de weg te ruimen en geven je praktische handvatten die je in je leven kan integreren.

De start van dit Pad is in overleg, net zoals de individuele sessies in overleg gepland worden.

Het Pad van de Wildeman kost €699,-

© Wildemannen 2019 | Algemene voorwaarden | Privacy statement

Download gratis mijn nieuwste Eboek

GA KEIHART!

Kom in je kracht, ervaar meer energie, doe waar je gelukkig van wordt en breng je gedachten tot rust.

Hoe dan? 

Integreer de 6 praktische handvatten uit 'Ga Keihart!' in je dagelijkse leven. Het mag gemakkelijk gaan, niet vanuit hardheid maar vanuit je Hart. Veel plezier!

 

Je ontvangt binnen enkele minuten het e-boek in je mailbox